Over ons

Benieuwd waar je misschien wel komt te werken? De PP Group is van origine een rederij. Het bestaat uit seafood bedrijven en verwerkende ondernemingen in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Litouwen, Faeröer, Suriname, Brits-Guyana en Marokko. Daarnaast heeft de groep deelnemingen in onder andere het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Portugal, Polen, Ivoorkust en Madagaskar. Alle onderdelen van het concern – elk met hun specifieke kennis en technologie – bepalen samen de kracht van het totale familiebedrijf.

Wie zijn we?

PP Group is een Katwijks visserijbedrijf dat door de jaren heen uitgegroeid is tot een wereldwijd opererend visserijconcern met ruim 10.000 medewerkers.

Haring, makreel, kabeljauw en tonijn evenals andere vissoorten worden gevangen met schepen uit onze eigen vloot, opgeslagen in eigen koelhuizen en (deels) verwerkt in onze eigen fabrieken. Garnalen en andere schaal- en schelpdieren worden verwerkt tot lekkernijen vanuit onze productielocatie in Zoutkamp in het noorden van Nederland.

Wij bedienen een mondiale markt en om dit zo optimaal mogelijk te kunnen doen werken wij o.a. vanuit onze locaties in Duitsland, Frankrijk en Litouwen. Buiten Europa hebben wij vestigingen op de Faeröer eilanden, de Seychellen en in Ivoorkust, maar de dagelijkse leiding van ons internationale concern vindt plaats vanuit het hoofdkantoor in Valkenburg.

Wil je meer weten?
Klik dan op onderstaande button:

werken bij Parlevliet & Van der Plas

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?